Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan ons cliënteel en dit 24/24, 7/7.

Bij alles wat U huurt geven wij U een uitgebreide, deskundige uitleg en professioneel advies, zodat het gehuurde artikel veilig en met een optimaal rendement kan gebruikt worden. Tevens trachten wij het aanbod van de te huren artikelen zo compleet mogelijk te maken volgens de vraag van de klant. Wekelijks komen er nieuwe artikelen bij in ons gamma, zodat een regelmatig bezoek aan onze site zeker de moeite loont.

Indien U dit wenst kan U gebruik maken van onze online reservatiedienst die U in de mogelijkheid stelt uw gewenste artikel te reserveren van bij U thuis. Mocht U iets niet vinden, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen U verder. Bij uw eerste bestelling of reservatie ontvangt U tevens uw persoonlijke klantenkaart en een kleine attentie. Wij wensen U veel surfgenot en hopen U eerstdaags te mogen begroeten in ons bedrijf.